Proiete indraznete si parteneriate noi!

Teamnet Romania este una dintre companiile de top, chiar si pe plan international, in ceea ce priveste domeniul tehnologiei. Avand parteneriate cu multe alte companii internationale, precum Robotx, Teamnet a devenit in ultimii ani un lider de piata in domeniul dezvoltarii tehnologice. Poti citi mai multe detalii despre parteneriatul intre Robotx  si Teamnet Romania aici: Teamnet partener RobotX.io. Robotx este o ramura de dezvoltare a companiei mame Robotnet, avand ca scop dezvoltarea in domeniul tehnologiei de varf. Robotx dezvolta solutii tehnologice in domeniul roboticii sis istemelor robotice autonome.

RobotxRobotx (detalii pe www.robotx.io)cauta sa dezvolte parteneriate cu companii care sa completeze tehnologia existenta si sa duca la inovatie si dezvoltare rapida si de calitate, tocmai de aici si rezultatul parteneriatului intre companie si Teamnet. Prin parteneriate puternice, Robotx va duce la construirea de premise pentru integrarea de tehnologii inovatoare, cum ar fi sisteme autonome, roboti sau internet of things (internetul obiectelor), in scopul de a oferi solutii complexe in multe industrii, capabile sa rezolve problemele cheie la nivel mondial.

Foarte multe companii aleg sa dezvolte proiecte indraznete, nu doar Teamnet si Robotx. Google testeaza industria auto cu un proiect indraznet: masina care merge singura! La sfarsitul lunii mai a acestui an Google ne-a lasat pe toti muti de uimire cand a facut public un concept auto extrem de indraznet: masina care merge singura, fara volan si fara pedale. Te intrebi care ar fi principiul de functionare? Te urci pur si simplu in ea, ii spui unde vrei sa a jungi si porneste singura intr-acolo. Suna nebunesc, extrem de optimist, fantastic si controversat in acelasi timp. Lasand la o parte discutiile legate de eventualele accidente in trafic si de cine isi va mai asuma responsabilitatea pentru ele, se mai pune si problema dreptului la intimitate.

Aparent, aceste masini fara sofer vor putea comunica una cu alta pe traseu, transmitand periodic informatii catre o baza prestabilita. Asta inseamna ca vor si stoca foarte multe date si, deocamdata, nimeni nu are idee cum vor fi folosite acestea. Gurile rele spun ca, la fel de bine, Google ar putea folosi aceste date si pentru o mai buna targetare a campaniilor de publicitate platita ale utilizatorilor sai. Sau ca le va oferi unor companii de marketing sau brokeri de date la care noi in nici un caz nu am dori sa ajunga.