Cum aleg muzica pentru nunta?

Muzica de nunta este o alegere individuala si va poate ajuta sa va personalizati ziua speciala si, de asemenea, sa creati o atmosfera primitoare si relaxata. Pentru nunti, va trebui sa va ganditi la doua tipuri principale de muzica:

  • Muzica de jucat in timpul ceremoniei de nunta
  • Muzica pentru a distra oaspetii la receptie

Pentru ceremonia dvs. este posibil sa fiti restrictionati cand vine vorba de preturi artisti nunta, cand puteti sa redati muzica si ce tipuri de muzica puteti sa va permiteti in functie de preturi artisti. De exemplu, daca va casatoriti intr-o ceremonie civila, persoana care oficializeaza casatoria va cere, de obicei, ca muzica sa fie pusa numai in momentul in care ceremonia se termina. Trebuie sa tii cont de tarife artisti si pentru muzica de dupa oficializarea casatoriei. In timpul ceremoniei in sine, muzica de fundal nu este permisa, de aceea asigurati-va ca discutati acest lucru inainte de a incepe. Daca va casatoriti intr-o biserica, muzica va fi cantata tot la fel, imediat dupa ceremonie, unde iarasi va trebui sa tineti cont de preturi artisti nunta. Cand vine vorba de preturi artisti sau tarife artisti trebuie sa tineti cont ca vor fi necesari in mai multe momente ale nuntii.

Cand alegeti muzica pentru ceremonia dvs., incercati sa selectati melodii care sunt semnificative si sa reflectati sentimentele voastre despre ziua dvs. speciala. Este bine sa aveti o lista preturi artisti, sau chiar o firma de impresariat artistic care sa va ofere o lista preturi artisti. Melodiile romantice, linistitoare sunt, de obicei, cele mai bune pentru a stabili o dispozitie intima, iar daca aveti o tema de nunta specifica (de exemplu, medievala), atunci permiteti muzicii sa reflecte si sa sporeasca aceasta tema. Poti gasi preturi artisti nunta pe globalbooking.ro, firma de impresariat artistic.

Cand selectezi muzica pentru receptie, gandeste-te daca tu si oaspetii tai s-ar bucura de muzica live. Acest lucru poate depinde de bugetul dvs. si, de asemenea, de dimensiunea locului unde este organizata petrecerea. Cele mai multe locatii vor avea nevoie de licente speciale pentru trupe care au mai mult de doi muzicieni, deci asigurati-va ca verificati acest lucru inainte de a rezerva ceva. DJ-ii sunt uneori preferabili pentru o lista de oaspeti cu varste diferite, deoarece vor putea oferi o gama variata de muzica populara pentru a se potrivi tuturor.