Cum aleg cele mai bune sandale pentru vara? Afla ceva la care nu te gandeai!

Confortul este cel mai important cand vine vorba de incaltaminte, mai ales a unei femei, indiferent daca este vorba de cizme, pantofi sau sandale de piele pentru dama. Fiindca suntem in sezonul estival, vom vorbi despre sandale pentru dama sau sandale de ocazie. Alegerea unei perechi de sandale pentru dama nu este un lucru atat de simplu pe cat pare.

Sandale dama

  1. Cel mai bine este sa probezi sandalele, mai ales cand este vorba de sandale de ocazie.

Probarea incaltamintii este cel mai bun lucru pe care poti sa il faci. Exista femei in Romania care poarta marimi la incaltaminte intre 38 si 41, oricare dintre aceste numere avand aceeasi marime. Se poate intampla de multe ori sa fie greseli in stantarea numarului sau pur si simplu sandalele respective nu sunt de calitate. Tocmai din acest motiv este bine sa alegi sandale de calitate si sa le si probezi. Cumpara din magazinele pe care le cunosti si care stii ca au produse de calitate sau alege sa cumperi in urma anumitor recomandari pe care le primesti din surse de incredere.

  1. Alege incaltaminte ieftina doar daca stii ca este de calitate

Nu alege mereu incaltaminte ieftina, decat daca stii sigur ca este incaltaminte ieftina de calitate (spre exemplu pe Kalapod.ro vei gasi intotdeauna incaltaminte de calitate la preturi reduse sau incredibil de mici. Viziteaza site-ul si vei vedea).

  1. Alege intotdeauna sandale de piele sau sandale din material confortabil.

Materialul din care este confectionata sandaua este foarte important. Conteaza foarte mult cusaturile, imbinarile intre diversele materiale care compun incaltamintea precum si textura materialului. Sandalele de piele vor fi intotdeauna confortabile, insa daca vei alege un alt material, fii foarte atenta la confortul pe care ti-l poate oferi acea pereche de incaltaminte.

  1. Alege materiale elastice pentru curele sau barete

In cazul in care nu alegi sandale de piele, alege niste sandale care sa aiba barete sau curele elastice sau din elastic. Se poate intampla de multe ori ca pe perioada verii sa ti se umfle picioarele, iar din acest motiv elasticitatea incaltamintii iti poate da batai de cap. Alege incaltaminte elastica, sa poti beneficia de confort zilnic, oriunde ai fi!