Care sunt cele mai bune solutii pentru credite rapide?

Cu totii ne-am confruntat la un  moment dat cu situatii in care sa ramanem fara bani, sau sa avem o datorie de platit si sa avem nevoie de credite rapide sau imprumuturi rapide. Cand nu ai de unde sa faci rost de bani, de unde sa te imprumuti, un credit rapid precum un credit rapid extra simplu reprezinta cea mai buna solutie. Creditul pana la salariu este cea mai buna solutie pe termen scurt.

Credit rapid

Exista multe companii bancare, chiar si banci, care iti pot oferi imprumuturi rapide si de la care poti beneficia de un credit nevoi personale, un credit rapid care sa te ajute sa rezolvi situatiile financiare rapid. Tot ce ai nevoie ca sa obtii un credit rapid este buletinul si un extras de cont bancar (fara adeverinta de salariu) in baza carora vei putea obtine un credit nevoi personale.

Extrasimplu.ro este site-ul care te ajuta sa obtii credite rapide in doar cateva ore. Intr-adevar, ca sa poti obtine creditul pana la salariu vei plati o dobanda destul de mare dupa parerea noastra, insa faptul ca totul este transparent si obtinerea unui credit nevoi personale dureaza maxim cateva ore, reprezinta niste avantaje enorme. Spre exemplu la suma de 800 lei cu un termen de 27 de zile, dobanda fixa este de 9,6 lei pe zi. Cu cat creste suma creditata, cu atat dobanda creste si ea la randul ei. Spre exemplu, maximul de credit pe care il poti obtine de la Extrasimplu este suma de 2000 de lei, cu o dobanda de 24 lei pe zi. Extrasimplu are si o oferta: pentru primul credit beneficiezi de o dobanda de 0%, ceea ce este extrem de bine.

Primul pas pentru a obtine un credit rapid este sa iti faci un cont, sa selectezi suma pe care doresti sa o imprumuti si de asemenea perioada de inapoiere. In functie de optiunile pe care le alegi, vei avea afisat clar suma pe care va trebui sa o inapoiezi la termenul scadent. Se va completa apoi un formular cu datele personale, se vor trimite actele necesare si aprobarea creditului va fi anuntata prin email si mesaj pe telefonul tau. In cateva ore vei avea suma pe card.