Beneficiile solutiilor Office 365 Cloud in compania ta

Office 365 este una dintre cele mai performante si cele mai raspandite resurse pentru lucrul cu documentele. Orice companie utilizeaza Microsoft Office, avand nevoie sa se foloseasca cel putin de documente Word si documente spreadsheet tabele Excel. Indiferent de marimea firmei, Office 365 Business reprezinta o resursa must have, utila si de nelipsit in cadrul oricarei companii. Pachetul Office poate fi obtinut din mai multe locuri, insa cel mai bine este sa il achizitionezi pe persoana juridica. Pachetul Office 365 Business are multiple beneficii, indeplinind cel mai bine absolut orice functie cand vine vorba de lucrul cu documente.

Office 365Una dintre companiile de la care poti achizitiona Office 365 Business este Koding, furnizor de programe soft si servicii IT precum sisteme de management de tip ERP sau CRM. Office 365 este comercializat de firma Koding sub forma de pachet lunar, la un pret mai mult decat accesibil. Faptul ca achizitionezi Pachetul Office prin intermediul unei companii distribuitoare precum Koding.ro iti ofera multiple avantaje, unul dintre cele mai importante fiind securitatea datelor.

De asemenea Office 365 iti ofera optiuni de lucru de la distanta, putand efectua, spre exemplu, stergerea remote a datelor din documente sau alte tipuri de editare a acestora. De asemenea Office 365 iti permite sa controlezi accesul utilizatorilor inregistrati si cel mai important, permite o colaborare facila intre toti utilizatorii, prin partajare sau distribuire a informatiilor direct prin intermediul documentelor Office 365.

Pachetul Office 365 permite lucrul cu documentele de pe orice dispozitiv, fiind responsive si foarte usor de utilizat de pe orice tip de dispozitiv mobil: tableta sau telefon. Indiferent de marimea companiei tale, Office 365 iti ofera toate instrumentele de care ai nevoie si actualizari la zi pentru acestea, astfel ca nu va mai trebui sa iti zboare gandul la faptul ca trebuie sa actualizezi aplicatia.

Pachetul Office 365 iti ofera libertate de lucru si multiple instrumente care iti vor fi utile cand te astepti mai putin. Indiferent daca rulezi Office 365 pe Windows, iOS (Mac) sau Android, interfata platofmei de lucru este intuitiva si usor de utilizat de catre oricine.

Un avantaj  major al platformei Office 365 Business este faptul ca beneficiezi de 1 TB spatiu de stocare pentru fiecare utilizator in parte, spatiu care este destul de mare pentru absolut oricate documente ai putea avea nevoie.