6 motive pentru care sa alegi becuri LED

Tehnologia evolueaza cu repeziciune. Avem parte de multe beneficii, inclusiv in domeniul casa si gradina, spre exemplu cand vine vorba de becuri, acum poti achizitiona becuri economice cu led la un pret avantajos, comparativ cu anii precedenti, cand un bec led putea fi achizitionat la un pret destul de mare. Spre exemplu, pe MagicLED poti achizitiona becuri cu led de calitate la preturi foarte bune. Daca alegi sa cumperi becuri economice cu led vei avea nevoie sa stii exact de ce trebuie sa achizitionezi astfel de becuri.

Inainte sa achizitionezi becuri cu led, trebuie sa stii cateva avantaje si dezavantaje ale acestora.

Avantaje becuri cu led:

  1. Lumina care este furnizata de orice model de becuri led este superioara comparativ cu lumina provenita de la alte tipur de becuri. Este alba si se aseamana foarte mult cu lumina naturala.
  2. Orice model de becuri economice cu led nu emite radiatii infrarosii si ultraviolete, avantajul fiind ca becurile LED nu atrag insectele si nu produc nici caldura.
  3. Nici una dintre variantele de becuri led existente pe piata nu contine substante toxice precum mercur sau plumb.
  4. Un bec led cosuma mai putin curent electric, comparativ cu alte tipuri de becuri.
  5. Indiferent ce modele de becuri cu led alegi, acestea au o durata de viata cu mult mai mare fata de becurile obisnuite.
  6. Un bec led este foarte rezistent la socuri.

 

Dezavantaje becuri cu led:

  1. Pret mare comparativ cu becurile obisnuite.
  2. Lumina nu se imprastie uniform intr-o incapere. Acest dezavantaj a fost remediat la multe tipuri de becuri cu led, acestea avand lentile care imprastie lumina similar cu becurile obisnuite.

Daca alegi un bec led vei fi multumit de-a lungul timpului. Pretul mai mare nu poate deveni un motiv pentru a nu cumpara becuri economice cu led in locuinta personala cel putin. Avantajele pe care le are un bec led sunt cu adevarat motivante pentru ca tu sa alegi confortul si beneficiile pe care ti le pot oferi becurile cu led. In timp, vei vedea ca toate aceste avantaje ale becurilor economice cu LED sunt cu adevarat importante si te vei putea concentra mai bine intr-o lumina cat mai apropiata de lumina naturala.